Over Yonapictures

Over mijn fotocollectie:

Door mijn brede interesse is er gedurende de jaren een boeiende fotocollectie ontstaan, die ik hier graag met jullie wil delen. Mijn favorieten zijn de foto’s die spontaan zijn gemaakt. Zo zie je de persoon zoals hij werkelijk is in zijn dagelijkse doen. Ik hou namelijk van echtheid en puurheid. Kinderen vind ik daarom heel boeiend om te fotograferen omdat zij deze eigenschappen nog in ruime mate bezitten. Het is voor mij ook elke keer weer een plezier om deze spontaniteit en onbevangenheid vast te leggen.

Ik ben zeker ook een natuurmens, ook dit zul je terugvinden in mijn fotografie. Ik ben opgegroeid in een Brabants dorp op een boerderij en hoewel ik nu al een geruime tijd in een stad woon, kan ik soms de natuur om me heen missen. Daarom trek ik er op uit met mijn camera, naar de bossen of strand. In de natuur kom ik tot rust en kan ik even afstand nemen van alle hectiek in de stad.

Deze website zal regelmatig worden aangevuld met nieuwe foto’s. Dus neem gerust nog eens een kijkje. Bedankt voor het bezoeken van mijn website!